Je huwelijksdag is een van de mooiste dagen in je leven, een bewogen dag vol emoties. Een bruidsreportage maakt van die momenten vol emotie een verhaal.

Ik verdiep me in het bruidspaar, want elk bruidspaar is uniek. Doorbreek de standaard patronen en kies voor spontaniteit. Sprekende foto’s in kleur, of romantisch zwart-wit. Bijzondere kleureffecten in zwart/wit foto’s om een speciaal accent uit te lichten.

Als bruidspaar moet je vergeten dat ik er ben en genieten van bijzondere momenten van samenzijn. Die intimiteit tovert een speciale levendigheid in de beelden.

Een mooie locatie voegt wat extra’s toe aan een mooie dag. Als bruidspaar kies je zelf de locatie, maar ik kan je daarbij ook helpen. Ik reis heel Nederland door om bruidsparen te fotograferen op hun favoriete locatie en ken inmiddels heel veel mooie plekjes.

De beste referenties zijn mijn bruidsparen. Vaak blijft het contact en mag ik volgende belangrijke gebeurtenissen in hun leven op beeld vastleggen. En ook hun gasten, die mij later vragen hun eigen huwelijk vast te leggen.